Contactgegevens

Leer Advies Buro
Anna Paulownalaan 12
5583 BE Waalre (Aalst)
Tel: 040-2217259
Mail: frans@leeradviesburo.nl
 

vakondersteuning

Leer Advies Buro

Leer Advies Buro biedt vakondersteuning voor het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Tevens kunnen volwassenen met studieproblemen bij ons terecht voor begeleiding. Veel leerlingen met een leerachterstand of leerproblemen vinden hun weg naar Leer Advies Buro uit Waalre. De effectieve methodieken die gebruikt worden, bieden praktische vakondersteuning waar concrete resultaten uit behaald worden.

Automatiseringsproblemen, dyslexie en dyscalculie
Voor leerlingen die moeite hebben met het onthouden van namen, telefoonnummers, etc., lezen en spellen, of toegepast rekenen, bieden wij individueel afgestemde vakondersteuning. Ook kunnen wij examentraining en –begeleiding geven en hulp bieden bij school- en beroepskeuze. Kijk verder op deze website voor een overzicht van onze diensten.

Informatie en advies
Graag staan wij u bij met informatie en een vakkundig advies aangaande welke vorm van vakondersteuning het meest geschikt is in uw situatie. U kunt hiervoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen in ons instituut in Waalre. Richt hiervoor een e-mail aan frans@leeradviesburo.nl, of bel naar telefoonnummer 040-2217259Wat doen wij Neem contact op
algemene voorwaarden  | kvk: 123456789  | Copyright: SolidFormWeb Solutions  | Contact