Contactgegevens

Leer Advies Buro
Anna Paulownalaan 12
5583 BE Waalre (Aalst)
Tel: 040-2217259
Mail: frans@leeradviesburo.nl
 

Taalachterstand

Leer Advies Buro

Heeft uw kind een taalachterstand? Leer Advies Buro uit Waalre (Aalst) biedt begeleiding in het basis- en voortgezet onderwijs. Ook voor volwassenen met leer- en taalproblemen is er een speciaal programma samengesteld. Of de taalachterstand nu het gevolg is van dyslexie, automatiseringsproblemen, of hiaten in de kennis vanwege langdurige afwezigheid of slechte leerkrachten, wij stellen een programma samen afgestemd op het individu.

Ook voor bijles taal
Naast studiebegeleiding bestaat tevens de mogelijkheid bijles taal te volgen bij Leer Advies Buro. Afhankelijk van de mate van taalachterstand wordt het aantal benodigde leerperioden vastgesteld. Ouders begeleiden hun kinderen tijdens het proces volgens een didactische werkwijze waar zij mee bekend worden gemaakt.

Advies en informatie
Graag staan wij u bij met advies en informatie aangaande de mogelijkheden omtrent begeleiding voor taalachterstand. Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar frans@leeradviesburo.nl. Wij zullen zo snel mogelijk antwoorden. Voor direct kunt u ons bellen op telefoonnummer 040-2217259.Wat doen wij Neem contact op
algemene voorwaarden  | kvk: 123456789  | Copyright: SolidFormWeb Solutions  | Contact