Contactgegevens

Leer Advies Buro
Anna Paulownalaan 12
5583 BE Waalre (Aalst)
Tel: 040-2217259
Mail: frans@leeradviesburo.nl
 

Studiebegeleiding atheneum

Leer Advies Buro

Maak een vrijblijvende afspraak bij het Leer Advies Buro voor studiebegeleiding op het atheneum. Heeft uw zoon of dochter moeite met bijblijven op het atheneum? Of is het één specifiek vak dat moeite oplevert voor uw kind? Het Leer Advies Buro biedt uitkomst met studiebegeleiding en studieadvies op maat.

Kennismakingsgesprek
Als u voor uw zoon of dochter op zoek bent naar studiebegeleiding voor het atheneum, kunt u bij ons terecht voor een kennismakingsgesprek. In deze bijeenkomst proberen wij de oorzaak van de studieproblemen te achterhalen. Soms worden de problemen veroorzaakt door persoonlijke omstandigheden, maar ze kunnen ook te maken hebben met leerproblemenof een stoornis als dyslexie en dyscalculie.

Studiebegeleiding
Wat de oorzaak voor de problemen ook is, u en uw zoon of dochter kunnen bij ons terecht voor studiebegeleiding voor het atheneum. U kunt ons bereiken op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur op telefoonnummer 040 - 2217259. We zijn ook bereikbaar op e-mail: frans@leeradviesburo.nl.Wat doen wij Neem contact op
algemene voorwaarden  | kvk: 123456789  | Copyright: SolidFormWeb Solutions  | Contact