Contactgegevens

Leer Advies Buro
Anna Paulownalaan 12
5583 BE Waalre (Aalst)
Tel: 040-2217259
Mail: frans@leeradviesburo.nl
 

Remedial teaching Eindhoven

Leer Advies Buro

Bij het Leer Advies Buro kunt u terecht voor deskundige remedial teaching in omgeving Eindhoven. Bij remedial teaching draait het niet om bijles, omdat er niet aan één specifiek vak wordt gewerkt. Een remedial teacher gaat aan de slag met een leerling als deze moeite heeft met studeren of leren in het algemeen.

Remedial teaching
Remedial teaching in regio Eindhoven bij het Leer Advies Buro is volledig toegespitst op het individuele kind. Aan de hand van een kennismakingsgesprek, tests en observaties proberen we te achterhalen wat de oorzaak van de leerachterstand is. In sommige gevallen zullen wij het noodzakelijk achten u en uw kind door te verwijzen naar een specialist, arts of speciaal onderwijs. In veel gevallen zal het Leer Advies Buro echter in staat zijn de problemen van uw kind aanzienlijk te verminderen.

Mogelijkheden
Voor remedial teaching in omgeving Eindhoven kunt u terecht bij het Leer Advies Buro. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die remedial teaching biedt. Om een afspraak te plannen belt u op maandag, dinsdag, woensdag of vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur met 040 - 2217259. Wij zijn ook bereikbaar per e-mail op frans@leeradviesburo.nl. Wij geven graag antwoord op al uw vragen.Wat doen wij Neem contact op
algemene voorwaarden  | kvk: 123456789  | Copyright: SolidFormWeb Solutions  | Contact