Contactgegevens

Leer Advies Buro
Anna Paulownalaan 12
5583 BE Waalre (Aalst)
Tel: 040-2217259
Mail: frans@leeradviesburo.nl
 

Rekenproblemen en dyscalculie

Leer Advies Buro

Het Leer Advies Buro helpt uw kind met rekenproblemen en dyscalculie. Dyscalculie is een ontwikkelingsstoornis op het gebied van rekenen. Het wordt gekenmerkt door hardnekkige problemen met het leren en het vlot en accuraat oproepen en toepassen van rekenkunde en wiskunde.

Kind of omgeving?
Wanneer we het over rekenproblemen en dyscalculie hebben, hebben we het over twee verschillende dingen. Dyscalculie is een daadwerkelijke stoornis, waarbij de oorzaak in het kind ligt. Rekenproblemen kunnen daarentegen ontstaan door slecht onderwijs of didactische verwaarlozing. Het probleem ligt dan bij de omgeving van het kind. Ongeveer 10% van alle kinderen heeft rekenproblemen en ongeveer 2% van de kinderen lijdt aan dyscalculie.

Oorzaak van het probleem
Denkt u dat uw kind last heeft van rekenproblemen of dyscalculie? Tijdens een kennismakingsgesprek met het Leer Advies Buro kunnen wij erachter komen waar de oorzaak van het probleem ligt. Voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak, belt u met 040 - 2217259. Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar frans@leeradviesburo.nl.Wat doen wij Neem contact op
algemene voorwaarden  | kvk: 123456789  | Copyright: SolidFormWeb Solutions  | Contact