Contactgegevens

Leer Advies Buro
Anna Paulownalaan 12
5583 BE Waalre (Aalst)
Tel: 040-2217259
Mail: frans@leeradviesburo.nl
 

Leerproblemen Waalre

Leer Advies Buro

Heeft uw kind leerproblemen? Kom dan naar het Leer Advies Buro in Waalre (Aalst) voor deskundige begeleiding. Wij geven begeleiding aan kinderen met leerproblemen uit zowel het basis- als voortgezet onderwijs en volwassenen. Bovendien bieden wij ondersteuning bij school- en beroepskeuze. Ook voor examentrainingen komen leerlingen met en zonder leerproblemen vanuit Eindhoven en Valkenswaard naar het Leer Advies Buro in Waalre.

Werken volgens een handelingsplan
Wij werken volgens een handelingsplan dat samengesteld wordt uit de analyse die wij samenstellen naar aanleiding van het vrijblijvende kennismakingsgesprek. De oefenstof dient volgens een bepaalde didactische werkwijze gemaakt worden. Deze werkwijze is speciaal afgestemd op de specifieke leerproblemen van de leerling. Lees meer over Leer Advies Buro uit Waalre en onze manier van werken op deze website.

Vragen
Als u vragen heeft over wat u dient te doen bij leerproblemen, neem dan contact op met Leer Advies Buro uit Waalre. U kunt uw vragen aan ons richten via e-mail adres frans@leeradviesburo.nl, of u kunt ons bellen op telefoonnummer 040-2217259.Wat doen wij Neem contact op
algemene voorwaarden  | kvk: 123456789  | Copyright: SolidFormWeb Solutions  | Contact