Contactgegevens

Leer Advies Buro
Anna Paulownalaan 12
5583 BE Waalre (Aalst)
Tel: 040-2217259
Mail: frans@leeradviesburo.nl
 

Leerachterstand basisschool

Leer Advies Buro

Het Leer Advies Buro begeleidt uw kind deskundig als het een leerachterstand op de basisschool of het voortgezet onderwijs heeft. Wij bieden al sinds 1985 begeleiding aan kinderen die moeite hebben met leren, lezen, rekenen of studeren. Ook volwassenen die tegen problemen aanlopen op deze vlakken kunnen bij ons terecht.

Methodieken
Wanneer uw kind een leerachterstand op de basisschool heeft, is het raadzaam om hier vroeg bij te zijn. Het Leer Advies Buro stelt een op de situatie aangepast leerdoel en leerplan op. Ook helpen wij bij het verwerken van de stof, door het aanreiken van methodieken, het opvullen van hiaten en de begeleiding bij het studeren.

School- en beroepskeuze
Heeft uw kind een leerachterstand opgelopen op de basisschool? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met het Leer Advies Buro. U kunt ook bij ons terecht als uw kind behoefte heeft een hulp bij de school- en beroepskeuze. Voor meer informatie belt u met 040 - 2217259 of stuurt u een e-mail naar frans@leeradviesburo.nl. Of maak gebruik van ons contactformulier.Wat doen wij Neem contact op
algemene voorwaarden  | kvk: 123456789  | Copyright: SolidFormWeb Solutions  | Contact