Contactgegevens

Leer Advies Buro
Anna Paulownalaan 12
5583 BE Waalre (Aalst)
Tel: 040-2217259
Mail: frans@leeradviesburo.nl
 

Behandeling van spellingsproblemen

Leer Advies Buro

Het Leer Advies Buro stelt samen met u een behandelplan op voor de behandeling van spellingsproblemen bij uw kind. Onze methode start met een kennismakingsgesprek waarin u aangeeft wat de leermoeilijkheden van uw kind zijn. Aan de hand daarvan stellen wij de problemen vast en krijgen we inzicht in de leerachterstand van uw kind.

Advies
Op basis van dit gesprek proberen wij u een zo goed mogelijk advies te geven over de behandeling van de spellingsproblemen van uw kind. Dit kan een verwijzing naar een andere hulpverlener betekenen, zoals een arts, specialist of speciaal onderwijs. Maar het kan ook zo zijn dat uw kind geholpen kan worden door het Leer Advies Buro. Tot op dit moment heeft u nog geen verplichtingen tegenover het Leer Advies Buro. Pas op het moment dat we hebben besloten dat wij uw kind kunnen helpen, gaan wij over tot het maken van een analyse van de leerproblemen.

Behandelplan
In de behandeling van de spellingsproblemen van uw kind wordt een behandelplan opgesteld. Hier worden in de regel drie bezoeken voor uitgetrokken. Bent u benieuwd wat wij voor u en uw kind kunnen betekenen? Bel dan voor meer informatie met 040 - 2217259 of stuur een e-mail naar frans@leeradviesburo.nl of maak gebruik van ons online contactformulier. Wij zullen uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.Wat doen wij Neem contact op
algemene voorwaarden  | kvk: 123456789  | Copyright: SolidFormWeb Solutions  | Contact