Contactgegevens

Leer Advies Buro
Anna Paulownalaan 12
5583 BE Waalre (Aalst)
Tel: 040-2217259
Mail: frans@leeradviesburo.nl
 

Examentraining

Leer Advies Buro

Bij Leer Advies Buro kunt u examentraining volgen voor zowel het voortgezet onderwijs als vervolgonderwijs. Wij bieden gespecialiseerde examentrainingen, maar ook individuele begeleiding aan leerlingen en volwassenen met studieproblemen van uiteenlopende aard. Tijdens de examentraining maken wij gebruik van verschillende methodieken en proefexamens om de leerlingen een goede basis te bieden om het examen positief af te ronden.

Ook voor de toekomst
Een examentraining bij Leer Advies Buro uit Waalre (Aalst) is tevens een prima voorbereiding voor de toekomst. U zult in uw leven meerdere malen te maken krijgen met toetsen, bijvoorbeeld tijdens sollicitatieprocedures. De handvatten die wij aanreiken zijn effectief voor alle soorten examens, toetsen, of tests.

Contactinformatie
Graag informeren wij u nader over de mogelijkheden omtrent examentraining bij Leer Advies Buro. Als u vragen heeft kunt u deze aan ons richten via e-mail adres frans@leeradviesburo.nl. Wij sturen u zo snel mogelijk een antwoord. Maar natuurlijk kunt u ook bellen naar telefoonnummer 040-2217259.Wat doen wij Neem contact op
algemene voorwaarden  | kvk: 123456789  | Copyright: SolidFormWeb Solutions  | Contact