Contactgegevens

Leer Advies Buro
Anna Paulownalaan 12
5583 BE Waalre (Aalst)
Tel: 040-2217259
Mail: frans@leeradviesburo.nl
 

Examenbegeleiding Waalre

Leer Advies Buro

Begin vol zelfvertrouwen aan elke test en kies voor professionele examenbegeleiding bij Leer Advies Buro uit Waalre. Wij hebben ons gespecialiseerd in specifieke trainingen om leerlingen van alle niveau’s voor te bereiden op examens, toetsen, multiple-choice testen, etc. Wij geven de mogelijkheid begeleiding voor een bepaald vak te kiezen waarin wij tevens inhoudelijk te werk gaan, óf algemene examenbegeleiding bij Leer Advies Buro te Waalre, waarin onder andere wordt gekeken naar methhodieken om uw examentijd effectief in te delen en de beste resultaten te behalen.

Training en begeleiding
Wij geven training en begeleiding voor allerlei soorten toetsen, variërend van de cito-toets, tot examens op het voortgezet onderwijs, “hoe haal ik het meest uit een multiple-choice test” en examens op universitair niveau. Ook geven wij gerichte examenbegeleiding aan PABO studenten op ons instituut in Waalre. Leerlingen vanuit de wijde omtrek tot Eindhoven en Valkenswaard weten het Leer Advies Buro al jaren te vinden.

Informatie en contact
Graag informeren wij u nader aangaande de mogelijkheden omtrent examenbegeleiding bij Leer Advies Buro uit Waalre. Stuur uw vragen naar frans@leeradviesburo.nl, of spreek direct met één van onze medewerkers via telefoonnummer 040-2217259.Wat doen wij Neem contact op
algemene voorwaarden  | kvk: 123456789  | Copyright: SolidFormWeb Solutions  | Contact