Contactgegevens

Leer Advies Buro
Anna Paulownalaan 12
5583 BE Waalre (Aalst)
Tel: 040-2217259
Mail: frans@leeradviesburo.nl
 

Dyscalculie Waalre

Leer Advies Buro

Voor deskundige hulp bij dyscalculie problemen kunt u terecht bij Leer Advies Buro uit Waalre (Aalst). Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van leerproblemen ten gevolge van dyslexie, dyscalculie, automatiseringsproblemen, leerachterstanden, of met leerproblemen met een andere oorzaak. Als uw kind dyscalculie of andere rekenmoeilijkheden heeft, biedt Leer Advies Buro uit Waalre praktische handvatten. Het is daarom aan te raden in een zo vroeg mogelijk stadium met deze begeleiding te beginnen, om eventuele achterstanden te voorkomen.

Ook voor bijles en examentrainingen
Naast begeleiding voor dyscalculie biedt Leer Advies Buro uit Waalre vele andere diensten voor leerlingen van alle niveau’s. Denk hierbij aan bijles voor basis onderwijs, begeleiding in het voortgezet onderwijs, examentrainingen, een cursus effectief studeren, of begeleiding aan volwassenen met taal- en studieproblemen.

Informatie
Als u na het lezen van deze website meer informatie wenst te ontvangen over begeleiding voor leerlingen met dyscalculie stuurt u een e-mail naar Leer Advies Buro uit Waalre. U kunt deze richten aan frans@leeradviesburo.nl, maar natuurlijk kunt u ons ook bellen op telefoonnummer 040-2217259.Wat doen wij Neem contact op
algemene voorwaarden  | kvk: 123456789  | Copyright: SolidFormWeb Solutions  | Contact