Contactgegevens

Leer Advies Buro
Anna Paulownalaan 12
5583 BE Waalre (Aalst)
Tel: 040-2217259
Mail: frans@leeradviesburo.nl
 

Cito-training

Leer Advies Buro

Leer Advies Buro geeft cito-training aan leerlingen met leerachterstanden en leerproblemen. Op onze vestiging in Waalre (Aalst) ontvangen wij leerlingen vanuit de wijde omtrek tot Eindhoven en Valkenswaard aan toe. Door het volgen van een cito-training neemt uw kind met vertrouwen de cito-toets af, omdat de knelpunten vooraf zijn doorgenomen.

Individuele benaderingswijze
Leer Advies Buro hanteert een individuele benaderingswijze, omdat ieder kind anders is. Dit geldt voor zowel de cito-training, als onze programma’s bijles voor basis- en voortgezet onderwijs. Ook hebben wij een uitgebreid programma examentraining op alle niveau’s. Tevens bieden wij begeleiding aan volwassenen met taal en studieproblemen. Op deze website vindt u een compleet overzicht van onze diensten.

Contact
Voor meer informatie of een prijs offerte voor het ontvangen van een cito-training kunt u ons vrijblijvend benaderen via e-mail adres frans@leeradviesburo.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren. Voor direct contact belt u naar telefoonnummer 040-2217259. Wij staan u graag bij met advies en informatie tijdens een kennismakingsgesprek.Wat doen wij Neem contact op
algemene voorwaarden  | kvk: 123456789  | Copyright: SolidFormWeb Solutions  | Contact