Contactgegevens

Leer Advies Buro
Anna Paulownalaan 12
5583 BE Waalre (Aalst)
Tel: 040-2217259
Mail: frans@leeradviesburo.nl
 

Bijles taal Waalre

Leer Advies Buro

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres waar uw kind professioneel bijles in taal kan volgen? Leer Advies Buro uit Waalre biedt een gepaste oplossing voor elke leerling. Voor zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs bieden wij persoonlijke handelingsplannen die afgestemd zijn op individuele leerproblemen en –achterstanden. De bijles in taal bij het Leer Advies Buro uit Waalre wordt begeleid door hiervoor opgeleide pedagogen.

Voorbereiding op de Citotoets
Het programma bijles taal van het Leer Advies Buro uit Waalre is tevens een uitstekende voorbereiding op de Citotoets die afgenomen wordt in Groep 8 van het basisonderwijs. Het is belangrijk om in een zo vroeg mogelijk stadium eventuele leerproblemen te achterhalen zodat uw kind spelenderwijs bekend raakt met effectieve studietechnieken.

Contacteer ons
Graag geven wij u meer informatie over bijles in taal bij Leer Advies Buro in Waalre. Als u vragen heeft, kunt u deze richten aan frans@leeradviesburo.nl. Wij zullen zo snel mogelijk een reactie sturen. Ook kunt u ons bellen op telefoonnummer 040-2217259.Wat doen wij Neem contact op
algemene voorwaarden  | kvk: 123456789  | Copyright: SolidFormWeb Solutions  | Contact