Contactgegevens

Leer Advies Buro
Anna Paulownalaan 12
5583 BE Waalre (Aalst)
Tel: 040-2217259
Mail: frans@leeradviesburo.nl
 

Bijles rekenen Waalre

Leer Advies Buro

Bent u op zoek naar een adres voor bijles rekenen voor uw kind op de basisschool in de regio Waalre? Leer Advies Buro biedt uitkomst. Via een pragmatische aanpak brengen wij eventuele leerproblemen in kaart en bieden praktische oplossingen. Het bijles programma rekenen van Leer Advies Buro uit Waalre reikt uw kind handvatten aan waar hij / zij gedurende de gehele studie profijt uit zal halen.

Begeleiding basisonderwijs
Leer Advies Buro biedt sinds 1985 begeleiding aan leerlingen uit het basisonderwijs. Zo geven wij niet alleen bijles rekenen aan basisscholieren uit de regio Waalre, maar ook bijles lezen, ondersteuning bij dyslexie en dyscalculie problemen, automatiseringsproblemen en lees- en spellinsproblemen. Tevens bieden wij ondersteuning aan leerlingen uit het voortgezet onderwijs.

Vragen
Heeft u vragen over de mogelijkheden omtrent de methode bijles rekenen van Leer Advies Buro uit Waalre? Dan staan wij u graag bij met een vrijblijvend advies en informatie. Richt uw vragen aan ons via e-mail adres frans@leeradviesburo.nl, of bel ons op telefoonnummer 040-2217259.Wat doen wij Neem contact op
algemene voorwaarden  | kvk: 123456789  | Copyright: SolidFormWeb Solutions  | Contact