Contactgegevens

Leer Advies Buro
Anna Paulownalaan 12
5583 BE Waalre (Aalst)
Tel: 040-2217259
Mail: frans@leeradviesburo.nl
 

Bijles lezen Waalre

Leer Advies Buro

Heeft uw kind bijles nodig op het gebied van lezen? Het Leer Advies Buro uit Waalre biedt deskundige hulp. Wij zijn gespecialiseerd in het in kaart brengen van leerachterstanden en het oplossen van leerproblemen. Aan de hand van een handelingsplan wordt een bijles programma lezen opgesteld bij ons in Waalre. U komt één maal per week met uw kind voor een herhalingsbezoek waarin wij de vorderingen monitoren en bijsturen waar nodig.

Ook voor dyslexie problemen
Een leesachterstand kan het gevolg zijn van dyslexie problemen. In dat geval bieden wij een bijles programma lezen in Waalre speciaal gericht op leerlingen uit het basisonderwijs met dyslexie. Ook voor leerlingen uit het voortgezet ondewijs bieden wij een programma afgestemd op hun behoeften. Dat kan voor een specifiek vak zijn, of voor het ontwikkelen van studietechnieken.

Contactinformatie
Wilt u meer informatie ontvangen over het bijles programma lezen van het Leer Advies Buro uit Waalre? Stuur dan een e-mail met daarin uw vragen naar frans@leeradviesburo.nl, of spreek persoonlijk met één van onze medewerkers via telefoonnummer 040-2217259. Graag maken wij een plaatsje vrij in onze agenda voor een vrijbijvend kennismakingsgesprek.Wat doen wij Neem contact op
algemene voorwaarden  | kvk: 123456789  | Copyright: SolidFormWeb Solutions  | Contact