Contactgegevens

Leer Advies Buro
Anna Paulownalaan 12
5583 BE Waalre (Aalst)
Tel: 040-2217259
Mail: frans@leeradviesburo.nl
 

Bijles economie Waalre

Leer Advies Buro

Bent u op zoek naar goede bijles economie in de regio Waalre? Het Leer Advies Buro biedt ondersteuning bij leerachterstanden en examentraining. Leerachterstand kan optreden door leerstoornissen (dyslexie, dyscalculie, etc.), onvoldoende ontwikkelde leervoorwaarden, periodes van ziekte, of een kind dat om welke reden dan ook tijdelijk niet op de juiste plek heeft gezeten. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van methodische bijles economie en andere vakken in het voorgezet onderwijs in Waalre en omgeving.

Ook voor vakgerichte studies
Het Leer Advies Buro houdt zich niet alleen bezig met bijles in economie en andere vakken voor leerlingen in de regio Waalre. Na de middelbare school staan wij leerlingen tevens bij met het kiezen van de juiste vervolgopleiding en begeleiding bij vakgerichte studies. Via specifieke “tools” leert u hoe u het beste kunt studeren en het meeste uit uw opleiding kunt halen.

Contact en informatie
Heeft u interesse in onze methode bijles economie in Waalre? Plan dan een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek in. U kunt dit doen via telefoonnummer 040-2217259, of door een e-mail te sturen naar frans@leeradviesburo.nl.Wat doen wij Neem contact op
algemene voorwaarden  | kvk: 123456789  | Copyright: SolidFormWeb Solutions  | Contact