Contactgegevens

Leer Advies Buro
Anna Paulownalaan 12
5583 BE Waalre (Aalst)
Tel: 040-2217259
Mail: frans@leeradviesburo.nl
 

Bijles basisschool

Leer Advies Buro

Heeft uw kind achterstand op school? Bij het Leer Advies Buro uit Waalre (Aalst) kunt u deze problemen tijdig aanpakken door het volgen van bijles voor de basisschool. Wij zullen hiervoor een kennismakingsgesprek inplannen, waarin wij de achterstand van uw kind in kaart brengen. Aan de hand hiervan stellen wij een bijles programma voor de basisschool samen, waarmee uw kind praktisch aan de slag kan.

Handelingsplan met oefenstof
Het bijles programma voor de basisschool bestaat uit een handelingsplan met verschillende lessen oefenstof. Eén maal per week bekijken wij de vooruitgang van uw kind tijdens een herhalingsbezoek. Mocht het nodig zijn, dan geven wij tijdens deze bezoeken specifieke training.
Naast begeleiding voor het basisonderwijs, geven wij tevens begeleiding aan leerlingen van het voortgezet onderwijs en volwassenen met taal- en studieproblemen.

Informatie
Als u meer informatie wilt ontvangen over ons bijles programma voor de basisschool, neemt u vrijblijvend contact met ons op. Stuur een bericht naar e-mail adres frans@leeradviesburo.nl, of bel om een kennismakingsgesprek in te plannen naar telefoonnummer 040-2217259.Wat doen wij Neem contact op
algemene voorwaarden  | kvk: 123456789  | Copyright: SolidFormWeb Solutions  | Contact