Contactgegevens

Leer Advies Buro
Anna Paulownalaan 12
5583 BE Waalre (Aalst)
Tel: 040-2217259
Mail: frans@leeradviesburo.nl
 

Behandeling van rekenproblemen

Leer Advies Buro

Voor de behandeling van rekenproblemen kunt u terecht bij het Leer Advies Buro. Wij zijn sinds 1985 gespecialiseerd in het behandelen van taal- en rekenproblemen bij zowel kinderen als volwassenen. Ook begeleiden wij scholieren in specifieke vakken of bijvoorbeeld bij het leren voor hun examens.

Dyscalculie of rekenprobleem?
Dyscalculie is een ontwikkelingsstoornis op het gebied van rekenen. Deze stoornis wordt meestal gekenmerkt door hardnekkige problemen met het leren en vlot en accuraat oproepen en toepassen van rekenkunde. Wanneer de rekenachterstand is veroorzaakt door slecht onderwijs of didactische verwaarlozing, spreken we niet van dyscalculie, maar van een rekenprobleem. Ongeveer 10% van de kinderen heeft rekenproblemen en ongeveer 2% van alle kinderen is dyscalculisch. Het Leer Advies Buro kan u helpen met de behandeling van verschillende rekenproblemen.

Studiekeuze
Naast de behandeling van rekenproblemen en taalproblemen, kunt u ook bij ons terecht als uw kind moeite heeft met het maken van een studiekeuze. Indien nodig nemen wij hiervoor een capaciteitenonderzoek af. Voor meer informatie over onze diensten kunt u bellen met 040 - 2217259 of een e-mail sturen naar frans@leeradviesburo.nl.Wat doen wij Neem contact op
algemene voorwaarden  | kvk: 123456789  | Copyright: SolidFormWeb Solutions  | Contact