Contactgegevens

Leer Advies Buro
Anna Paulownalaan 12
5583 BE Waalre (Aalst)
Tel: 040-2217259
Mail: frans@leeradviesburo.nl
 

Behandeling van leesproblemen

Leer Advies Buro

Het Leer Advies Buro heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van leesproblemen bij kinderen en volwassenen. Zo helpen wij kinderen en jongeren met dyslexie om beter en vloeiender te leren lezen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor begeleiding van leerlingen in het onderwijs, zowel bij problemen in de aanpak als bij vakgerichte problemen.

Leerdoel en leerplan
Ook volwassenen kunnen terecht bij het Leer Advies Buro voor behandeling van leesproblemen. Wij stellen voor elke situatie een aangepast leerdoel en leerplan op. Daarnaast helpen wij in het verwerken van de materie door het aanreiken van methodieken, het opvullen van hiaten en begeleiding bij het studeren. Tenslotte kunt u bij ons ook terecht als uw kind moeite heeft met het maken van een studiekeuze. Het Leer Advies Buro neemt indien nodig een capaciteitenonderzoek af.

Mogelijkheden
Bent u benieuwd wat het Leer Advies Buro voor u kan betekenen op het gebied van behandeling van leesproblemen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel hiervoor met 040 - 2217259 of stuur een e-mail naar frans@leeradviesburo.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.Wat doen wij Neem contact op
algemene voorwaarden  | kvk: 123456789  | Copyright: SolidFormWeb Solutions  | Contact