Contactgegevens

Leer Advies Buro
Anna Paulownalaan 12
5583 BE Waalre (Aalst)
Tel: 040-2217259
Mail: frans@leeradviesburo.nl
 

Begeleiding vervolgonderwijs

Leer Advies Buro

Het Leer Advies Buro biedt uw kind deskundige begeleiding in het vervolgonderwijs. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in huis met het begeleiden van kinderen, jongeren en volwassenen die moeite hebben met leren. Wij zijn ook gespecialiseerd in het behandelen van stoornissen zoals dyslexie en dyscalculie.

Deskundige aanpak
De begeleiding in het vervolgonderwijs die wij bieden, kan sterk variëren. Misschien heeft uw kind voornamelijk moeite met één specifiek vak, zoals wiskunde. Dan heeft het Leer Advies Buro de kennis en kunde in huis om uw kind hiermee te helpen. Maar ook wanneer uw kind hulp nodig heeft met het studeren voor de examenperiode, staan wij klaar om hem of haar te helpen. Onze aanpak is altijd gericht op het individuele kind.

Vervolgonderwijs
Wij bieden deskundige en professionele begeleiding voor uw kind in het vervolgonderwijs. U kunt ook bij ons terecht voor hulp bij school- of studiekeuze. Aan de hand van de capaciteiten van uw kind brengen wij advies uit voor een studie of school. Voor meer informatie kunt u op maandag, dinsdag, woensdag of vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur bellen met 040 - 2217259. Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar frans@leeradviesburo.nl.Wat doen wij Neem contact op
algemene voorwaarden  | kvk: 123456789  | Copyright: SolidFormWeb Solutions  | Contact