Contactgegevens

Leer Advies Buro
Anna Paulownalaan 12
5583 BE Waalre (Aalst)
Tel: 040-2217259
Mail: frans@leeradviesburo.nl
 

Automatiseringsproblemen

Leer Advies Buro

Heeft uw kind automatiseringsproblemen? Het Leer Advies Buro biedt hulp voor kinderen van zowel basis- als voortgezet onderwijs en volwassenen. Automatiseringsproblemen komen voornamelijk voor bij mensen met dyslexie en dit uit zich in moeite hebben met het onthouden van telefoonnummers, welke boodschappen er gedaan moeten worden, namen, etc. Maar ook het uitvoeren van twee handelingen tegelijkertijd (bijvoorbeeld luisteren en schrijven) blijkt een uitdaging.

Kennismakingsgesprek
Tijdens een kennismakingsgesprek zullen wij de de grootte van de automatiseringsproblemen van uw kind vaststellen. Aan de hand hiervan wordt een analyse en handelingsplan samengesteld om effectief aan de slag te gaan. Wij verwachten van u als ouder dat u actief betrokken bent in het hele proces om uw kind een zo goed mogelijke begeleiding te bieden.

Contact
Wilt u meer weten over de mogelijkheden die het Leer Advies Buro in Waalre biedt omtrent automatiseringsproblemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via e-mail adres frans@leeradviesburo.nl. Tevens zijn wij telefonisch te bereiken via 040-2217259.Wat doen wij Neem contact op
algemene voorwaarden  | kvk: 123456789  | Copyright: SolidFormWeb Solutions  | Contact